Loan Line
Complaint 62485 Details

  • Date Occurred: 01/19/2014
  • Reported Damages: $96.00
  • !

The complaint is against an online dating profile

The complaint is a listing fraud posted on public forums or sites against an anonymous entity

The complaint is mobile text spam or smishing related against an anonymous entity

The company or person contact no longer exists

International boundaries

I WAS CONTACTED BY THIS COMPANY OFFERING ME A LOAN OF 1000.00 I WAS DESPERATE FOR MONEY SO ACCEPTED. WAS TOLD I HAD TO PAY 95.78 INTO A HALIFAX BANK ACCOUNT AS THEY WERE NOT ALLOWED TO TAKE THE PAYMENT OVER THE PHONE. AND THAT THIS PAYMENT WAS A GOOD WILL FIRST PAYMENT WHILST I WAS WAITING FOR PAPERWORK TO COME THROUGH.
I MADE THE PAYMENT BUT PAID 96.00 TO ROUND THE FIGURE UP
AND WAS TOLD THIS WAS FINE. I WAITED ALL DAY BEING TOLD THE MONEY WOULD BE TRANSFERRED 15-20 MINS. I HAD SOMEONE PHONE ME TELLING ME THAT I HAD TO PAY ANOTHER 140 IN TAX TO RELEASE THE LOAN. ON CONTACTING LOAN LINE THEY SAID THAT THE PERSON DID NOT EXIST AND THAT THEY WERE SOMEONE PHONING TO TRY AND GET MORE MONEY. APPTLY MY ACCOUNT WAS DEACTIVATED FOR SECURITY REASONS AND THE MONEY WOULD GO IN LATER THAT DAY, I CONTINUED TO PHONE AND WAS TOLD YES THE MONEY WOULD BE IN MY ACCOUNT BETWEEN 4-4.30. I RECEIVED A PHONE CALL FROM THE ACCOUNTS MANAGER CHRISTINA DAVIES AT 4.45PM SAYING I COULD NOT HAVE THE LOAN AS I PAID 96.00 NOT 95.78. AFTER A HUGE DEBATE WAS TOLD I WAS NOT GETTING THE MONEY BACK OR THE LOAN UNLES I PAID ANOTHER 95.78. DURING THE DAY I RECEIVED A TXT FROM NATWEST BANK SAYING THE LOAN HAD BEEN APPROVED APPTLY THIS WAS WHERE THE MONEY WAS COMING FROM. AFTER SPKNG TO NATWEST THERE WAS NO TXT SENT BY THEM AND THEY DONT ASSOCIATED THEMSELVES WITH OTHER LOAN COMPANIES AND THAT THE LOAN DIDNT EXIST. I HAVE TRIED FINDING THE SO CALLED WEB SITE BUT THERE ISNT ONE THAT I CAN FIND. I DO HAVE THE CONTACT NUMBER AND BANK ACCOUNT THAT I PAID THE MONEY INTO. I REALIZE THIS WAS A STUPID THING TODO BUT I NEEDED TO PAY SO MANY BILLS.
THIS HAS LEFT ME WITH VERY LITTLE MONEY.

Do You Have a Complaint?

Submit a Complaint

Comments

There are no comments posted. Be the first to comment on this complaint

Do You Have a Complaint?

Add a complaint and spread the word. High volume complaints have a better chance to get their money back. Submit a report and join forces with others like you!

Submit a Complaint Now

Business Profile Summary

  • Loanline (UK) Ltd logo

Company Statistics

  • Complaint Against Loanline (UK) Ltd
  • Complaints Filed: 7
  • Reported Damages: $1,382.57
Visit Complete Company Profile

What is SBID?

SBID is a unique id code that identifies the user's computer and location. SBID is used to prevent fraudulent postings and help our community find users who create duplicate user accounts.