ReLiftXS
Complaint 94299 Details

  • Date Occurred: 03/27/2014
  • Reported Damages: $104.00
  • !

The complaint is against an online dating profile

The complaint is a listing fraud posted on public forums or sites against an anonymous entity

The complaint is mobile text spam or smishing related against an anonymous entity

The company or person contact no longer exists

International boundaries

Hoppede på at købe prøveprodukter - troede jeg - for 2,95 USD. Får så hævet 104 USD eller 595 kr. på min konto 14 dage senere. Ringer til Reliftxs og får fat i en kundeservice i US. Jeg bliver lovet at mit abonnement bliver opsagt d.d. og at jeg så desværre kun kan få halvdelen af det betalte tilbage, da jeg jo allerede har åbnet den første creme, under betingelse af at jeg sender den næste tilbage. Da jeg bestiller prøverne har jeg ikke på noget tidspunkt set eller svaret på at jeg i virkeligheden tegnede et abonnement, som Relift hævder, men har ikke fået kvittering og kan så derfor ikke se om det stod nogen steder. Påstand mod påstand og får at se om jeg nogen sinde ser en creme mere, som jeg kan sende tilbage for at få bare noget retur. Har spærret mit kort og må ringe en spærring af fremtidige betalinger til dem ind til banken.

Do You Have a Complaint?

Submit a Complaint

Comments

There are no comments posted. Be the first to comment on this complaint

Do You Have a Complaint?

Add a complaint and spread the word. High volume complaints have a better chance to get their money back. Submit a report and join forces with others like you!

Submit a Complaint Now

Business Profile Summary

  • ReLiftXS logo

Company Statistics

  • Complaint Against ReLiftXS
  • Complaints Filed: 453
  • Reported Damages: $1,299,847.28
Visit Complete Company Profile

What is SBID?

SBID is a unique id code that identifies the user's computer and location. SBID is used to prevent fraudulent postings and help our community find users who create duplicate user accounts.