The Mortgage Law Group
Complaint 124889 Details

  • Date Occurred: 06/12/2014
  • Reported Damages: $8,000.00

The complaint is against an online dating profile

The complaint is a listing fraud posted on public forums or sites against an anonymous entity

The complaint is mobile text spam or smishing related against an anonymous entity

The company or person contact no longer exists

International boundaries

I CONTACTED THE MORTGAGE LAW GROUP TO RENEGOTIATE MY MORTGAGE AND I GAVE THEM MY BANK ACCOUNT NUMBER. I DON'T BELIEVE THAT I FINALIZED THE DEAL BUT THE MORTGAGE STARTED TO AGGRESSIVELY TAKE MONEY OUT OF MY ACCOUNT. THEY MADE SEVERAL PHONE CALLES TO ME THAT I DID NOT ANSWER AS I DID NOT REALIZE THAT MONEY WAS BEING TAKEN OU OF MY ACCOUNT. WHEN I REALIZED THAT MONEY HAD BEEN TAKEN OUT OF MY ACCOUNT, I CALLED THE MORTGAGE GROUP AND I WAS TOLD THAT WHEN I GAVE THEM MY BANKING ACCOUNT NUMBER, I HAD FINALIZED THE DEAL. I THEN FELT OBLIGATED TO CONTINUE TO DEAL WITH THE COMPANY, AND I ALSO HOPED THAT THEY COULD HELP ME RENEGOTIATE MY MORTGAGE. I WAS SENT PAPER WORK AND I FILLED IT AND SENT IT BACK TO THEM. THEY THEN TOLD ME THAT THEY STARTED TO NEGOTIATE MY MORTGAGE WITH MY LOAN COMPANY. I DON'T KNOW IF THEY ACTUALLY DID DEAL WITH MY LOAN COMPANY AS I DID NOT RECEIVE PROOF THAT THEY CONTACTED MY LOAN COMPANY. I HAD A DIFFICULT TIME CONTACTING THE MORTGAGE AS REPRESENTATIVES WOULD NOT RETURN MY PHONE CALLES. THEY WOULD CALL ME ONCE IN A LONG WHILE. IN THE MEAN TIME THEY WERE VERY EFFICIENT IN TAKING MONEY OUT OF MY ACCOUNT. I WAS ASSIGNED A COUPLE OF REPRESENTATIVES. THE LAST ONE WAS TAKIKA CHIN-SANG: PHONE NUMBER 561 853 0905. SHE CALLED ME THAT TOLD ME THAT THE MORTGAGE HAD FAILED TO RENEGOTIATE MY MORTGAGE AS MY LOAN COMPANY HAD MUCH DISPOSABLE INCOME.
I BELIEVED THAT THE MORTGAGE KNEW MORTGAGE LAW AND WERE EXPERTS IN MORTGAGE NEGOTIATIONS BUT I WAS WRONG. EVEN WHEN THE MORTGAGE GROUP TOLD ME THEY HAD FAILED IN RENEGOTIATE MY MORTGAGE, THEY SILL ATTEMPTED TO TAKE MONY OUT OF MY ACCOUNT. I AM AFRAID THAT THEY WILL CONTINUE TO TAKE MONEY OUT OF MY ACCOUNT.
DANIEL T. ARCHULETA
(Personal Information Removed)

Do You Have a Complaint?

Submit a Complaint

Comments

There are no comments posted. Be the first to comment on this complaint

Do You Have a Complaint?

Add a complaint and spread the word. High volume complaints have a better chance to get their money back. Submit a report and join forces with others like you!

Submit a Complaint Now

Business Profile Summary

  • The Mortgage Law Group, LLP logo

Company Statistics

  • Complaint Against The Mortgage Law Group, LLP
  • Complaints Filed: 35
  • Reported Damages: $135,929.00
Visit Complete Company Profile

What is SBID?

SBID is a unique id code that identifies the user's computer and location. SBID is used to prevent fraudulent postings and help our community find users who create duplicate user accounts.