STEVEN DUNCAN, UBS BANK UK
Complaint 82644 Details

  • Date Occurred: 03/03/2014
  • Reported Damages: $8,000.00
  • !

The complaint is against an online dating profile

The complaint is a listing fraud posted on public forums or sites against an anonymous entity

The complaint is mobile text spam or smishing related against an anonymous entity

The company or person contact no longer exists

International boundaries

2010, ONE LADY CONTACT ME WITH A NAME ANGELA KAMARA [email protected] THAT SHE WANT ME TO BE HER SOUL MED AND THAT SHE HAS LOST HIS FATHERS DOING THE WORLD IN LIBERIA AND HER FATHER KAMARA CLEMENT DEPOSITED IN ONE BANK IN UK A SUM OF 6.300.000 DOLLARS AND SHE WANT ME TO HELP CLAIM THE MONEY ACORDING TO THE CONDITIONS THE FUND WAS PUTTED, I HAVE TO STAND AS HER FOREIGN GUARDIAN, SO SHE GAVE ME THE CONTACT NUMBER OF HER BANK MANAGER D STEVEN DUNCAN: 00447775247251/ 00447719214752/ FACSIILE:00448447745789/ [email protected]

I CONTACT HIM AND HE REPLY ME THAT TO TRANSFER THE FUND TO MY ACCOUNT I HAVE TO SUMMIT THE FOLLOWING DOCUMENTS.
A COURT ENDORSED LETTER OF AUTHORIZATION FROM ANGELA KAMARA INDICATING THAT SHE IS CHANGING THAT BENEFICIARY STATUS OF THE FUND TO ME AS HER GUARDIAN, THE AUTHORIZATION LETTER MUST BE INDORSED BY THE SENEGALESE RESIDENT LAWYER BECAUSE SHE IS RESIDING IN SENEGAL.
COPY OF DEATH CERTIFICATE OF HER FATHER.

AFFIDAVIT OF OATH, ENDORSED FROM THE A COMPETENT COURT OF JURISDICTION THERE IN SENEGAL .
I RETURN BACK TO MISS ANGELA WITH AN EMAIL AND SENT ME TO CONTACT HER LAWYER JUDE ERNEST SESAY [email protected] HE ASKED ME A SUM OF 2000E TO ISSUE THE DOCUMENTS AND SENT IT TO D STEVEN DUNCAN UBS BANK UK. WHEN HE RECEIPTED THE DOCUMENTS HE ASKED TO SEND HIM A SUM OF 3800POUNMD THROUGH WESTERN UNION TO ACTIVATE THE AXCCOUNT BEFORE THE FUND SHOULD BE TRANSFER TO MY ACCOUNT, ALL THE MONEY I SAVE I FOUND MY SELF OBLIGATE TO BUY A PLANE TICKET AND TRAVEL TO MY COUNTRY CAMEROON AND WITHDRAW THE MONEY AND SEND TO HIM. RIGHT UP TILL TODAY I THE FUND HAS NEVER BEEN TRANSFER TO MY ACCOUNT TELLING ME THAT THE BRITISH AND THE LIBERIAN GOVERNMENTS HAS INTERCEPTED THE TRANSFER OF THE FUND ASKING THE PROVE HOW THE FUND WAS GOT AND THAT FOR HIM TO HELF ME ISSUE THE CERTIFICATE I HAVE TO SEND HIM 3800EUROS AND THESE MONEY I NEVER SEND IT TILL NOW, I HAVE ALL EVIDENTS IN MY EMAIL ADDRESS.

Do You Have a Complaint?

Submit a Complaint

Comments

There are no comments posted. Be the first to comment on this complaint

Do You Have a Complaint?

Add a complaint and spread the word. High volume complaints have a better chance to get their money back. Submit a report and join forces with others like you!

Submit a Complaint Now

Business Profile Summary

  • STEVEN DUNCAN, UBS BANK UK logo

Company Statistics

  • Complaint Against STEVEN DUNCAN, UBS BANK UK
  • Complaints Filed: 1
  • Reported Damages: $8,000.00
Visit Complete Company Profile

What is SBID?

SBID is a unique id code that identifies the user's computer and location. SBID is used to prevent fraudulent postings and help our community find users who create duplicate user accounts.