ReLiftXS
Complaint 105503 Details

  • Date Occurred: 04/23/2014
  • Reported Damages: $198.00
  • !

The complaint is against an online dating profile

The complaint is a listing fraud posted on public forums or sites against an anonymous entity

The complaint is mobile text spam or smishing related against an anonymous entity

The company or person contact no longer exists

International boundaries

Reliftxs - firmaet bondefanger folk!! De lokker med en meget billig prøve på deres 2 ansigts-cremer, til udglatning af rynker. Hvis man indenfor 15 dage afbestiller, får man ikke mere tilsendt. Men de tager lynhurtigt penge for næste forsendelse. Jeg skrev en email til dem 2 dage efter, jeg havde bestilt prøven, for at afmelde! Da jeg ringede dem op idag sagde damen, i (USA) at jeg "desværre" havde brugt en anden email- adresse, end den jeg skulle. For den rigtige stod "med småt" - (og på engelsk, som kan være svært at forstå for udlændinge, - og det er jeg sikker på de bevidst benytter sig af!!). Dog gav hun mig tilsidst det "det tilbub", at de ville trække det halve fra min regning. Er der nogen der ved, hvordan man kan få fat i en dansk medarbejder i deres firma? De har jo lavet en side, hvor danskere kommer med kommentarer om , hvor fantatisk cremerne virker. Det ved jeg så ikke selv endnu om de gør. Men jeg får nogle prøver. Jeg har tænkt at vores TV program KONTANT med Kåre Quist, skal på sagen!! med deres bedrageri, så de kan blive konfronteret og STOPPES !!

Do You Have a Complaint?

Submit a Complaint

Comments

Do You Have a Complaint?

Add a complaint and spread the word. High volume complaints have a better chance to get their money back. Submit a report and join forces with others like you!

Submit a Complaint Now

Business Profile Summary

  • ReLiftXS logo

Company Statistics

  • Complaint Against ReLiftXS
  • Complaints Filed: 453
  • Reported Damages: $1,299,847.28
Visit Complete Company Profile

What is SBID?

SBID is a unique id code that identifies the user's computer and location. SBID is used to prevent fraudulent postings and help our community find users who create duplicate user accounts.