extrem meta burn & african mango
Complaint 90627 Details

  • Date Occurred: 02/15/2014
  • Reported Damages: $166.00
  • !

The complaint is against an online dating profile

The complaint is a listing fraud posted on public forums or sites against an anonymous entity

The complaint is mobile text spam or smishing related against an anonymous entity

The company or person contact no longer exists

International boundaries

Ik ben opgelicht door de firma die deze 2 produkten verkopen: Advanced African Mango en Extrem Meta Burn. Ik heb op 15/2 via facebook een reclame gezien voor deze produkten. Ze schreven dat er een actie was en ik met een promocode de 2 produkten gratis kreeg, mits betaling van verschepingskosten: 2.95 euro per product. Ik was hiermee akkoord en heb dit met mijn visa betaald.
Ik heb gezien dat deze kosten zijn aangerekend. Deze produkten waren nog niet geleverd na 2 weken, dus heb ik op 1 maart gebeld naar het nr op mijn orderbevestiging : +31858880321. Raar dat men wel enkel engels spreekt op een nr in Nederland. Ik heb hen gezegd dat die gratis produkten niet aangekomen waren. Ze zei me dat het geen probleem was en dat ik na 15 maart eens moest terug bellen om te zien of ze er al waren en dat ze het gingen opvolgen. Ze heeft me niets verteld over proefperiode en andere extra aankopen.
Het is 20/3 en heb nog niets ontvangen. Dus ik bel vandaag weer. Vandaag was er weer een engelstalig persoon aan de lijn, die het zelfs niet eens meer had over het gratis product , maar me vertelde dat er geen aanduiding was van het feit dat ik al gebeld heb en dat ze automatisch , omdat ik niet meer in de proefperiode ben (van een product dat ik niet eens ontvangen heb!) ze me automatisch nieuw product zullen versturen met een kost van 100en dollars voor elk product! Ik heb gebeld naar card stop en atos online voor fraude te melden. Men zei me daar dat ze inderdaad op 16/3 dacht ik (want ik heb nog geen afrekening ontvangen) ze me voor deze 2 produkten in de 70 en in de 90 euro aangerekend hebben.
Ik heb lang aan de lijn geweest met die firma en hen verschillende keren gezegd dat ik bedrogen word, want dat ik geen product ontvangen heb in eerste instantie dat ik online besteld had en 6 euro voor betaald al heb, en dat ze me nu nog eens geld gaan aanrekenen voor iets waar ik niet van op de hoogte ben! Ze heeft me een ‘cancelation code’ gegeven voor volgende zogezegde automatische aankopen, ik heb deze op de papieren in bijlage geschreven, maar ze zei dat ze niets meer kon doen aan die betalingen van 70 en 90 euro. Omdat ik me kwaad maakte, ging ze zogezegd praten met haar supervisor en kwam ze terug met het idee, dat ze het dubbele van het product kon laten leveren, zodat ik 50% minder betaalde, dan zei ze me , omdat ik niet akkoord was, dat iks 60% korting zou krijgen. Ik zei dat ik nog niet akkoord was, dat ik al gebeld had, geen proefperiode had, want ik geen product in eerste instantie gekregen had en ze me maar via email moest contacteren, want ik het ook beu was al een half uur te betalen voor deze telefoon. Ik heb hen ook gezegd dat ik alle instanties zou inschakelen, bank zou bellen, card stop, desnoods krant en politie om dit tegen te houden, want dit is echt niet eerlijk.
Ik hoop dat deze betalingen niet worden uitgevoerd!

Do You Have a Complaint?

Submit a Complaint

Comments

  • Sandy
  • Sandy SBID #fd6f5c6672
  • Posted 03/20/2014
  • Hallo, Ik heb hetzelfde meegemaakt. Als advies kan ik je al meegeven dat je Card Stop best opbelt en je Visakaart laat annuleren. Je krijgt dan automatisch via je bank een nieuwe kaart. Daarna kan je via de website : www.mijnkaart.be een document afdrukken die je ingevuld moet doorsturen naar Atos (je krijgt van Card Stop een dossiernummer dat je op het document moet vermelden). Het document betwist de afhouding voor 222 USD. Ikzelf heb net deze procedure gevolgd en wacht nog op een antwoord van Atos (Bedrijf van Visakaarten).
  • Was this helpful?
  • Lieve
  • Lieve SBID #aa4f27afa4
  • Posted 05/24/2014
  • Hallo, ik heb dit ook meegemaakt. Ik kwam er wel maar pas later achter aangezien ik veel betaligen doe met Visa. Toen ik dit nakeek adviseerde visa om dadelijk een nieuwe kaart te bestellen en de oude te annuleren. Na de klacht bleek dat ik dat dat geld toch zelf moet betalen.
  • Was this helpful?

Do You Have a Complaint?

Add a complaint and spread the word. High volume complaints have a better chance to get their money back. Submit a report and join forces with others like you!

Submit a Complaint Now

Business Profile Summary

  • MetaBurn / Salt Lake City logo

Company Statistics

  • Complaint Against MetaBurn / Salt Lake City
  • Complaints Filed: 80
  • Reported Damages: $72,486.38
Visit Complete Company Profile

What is SBID?

SBID is a unique id code that identifies the user's computer and location. SBID is used to prevent fraudulent postings and help our community find users who create duplicate user accounts.