gavrement
Complaint 35815 Details

  • Date Occurred: 12/31/1969
  • Reported Damages: $190.00
  • !

The complaint is against an online dating profile

The complaint is a listing fraud posted on public forums or sites against an anonymous entity

The complaint is mobile text spam or smishing related against an anonymous entity

The company or person contact no longer exists

International boundaries

zvali su me kuci i predstavili mi se da rade za gavrament i dasam apruvd 7000dolara kao daje to gavrament odobrio za neku raspodjelu bili su u kontaktu smojom suprugom koja je razgovaral neka doticna osoba po imenu jenett mooris irekla je da mora otici uplatiti u vestern union iznos dA BI MOGLA PODICI NOVAC ulata je vrsena na indiju potom je dobila drugi broj da zove menadzera isa njim je razgovarala tako daje taj menadzer po imenu HARY ANDERSON istu pricu pricao kao ona prva osoba da jos treba da uplati novaca dabi istog trenutka mogla podic novac dobila je od njih neki broj za vestern union kada je pokusala da podigne novac a tog novca nma nigdje u sistemu vestern uniona tada je svatila daje prevarena za svoj novac ovo treba pokrenuti preko FBI dase zaustavi oduzimanje novca od naroda i za lazna prestavljanja kako rade za gavrament svi koji su na ovakav nacin izgubili novac prijavite to na vrijeme naj blizem mupu odnosno policiji nezaboravite da zapisete njihova imena i brojeve telefona ako mi nevjerujete otidite na vepsajd i pogledajte kada je HARY ANDERSON umro pacete sve svatiti kako vas varaju

Do You Have a Complaint?

Submit a Complaint

Comments

There are no comments posted. Be the first to comment on this complaint

Do You Have a Complaint?

Add a complaint and spread the word. High volume complaints have a better chance to get their money back. Submit a report and join forces with others like you!

Submit a Complaint Now

Business Profile Summary

  • gavrement logo

Company Statistics

  • Complaint Against gavrement
  • Complaints Filed: 1
  • Reported Damages: $190.00
Visit Complete Company Profile

What is SBID?

SBID is a unique id code that identifies the user's computer and location. SBID is used to prevent fraudulent postings and help our community find users who create duplicate user accounts.