Tinker Federal Cedit Union
Complaint 140391 Details

  • Date Occurred: 07/29/2014
  • Reported Damages: $1,000.00

The complaint is against an online dating profile

The complaint is a listing fraud posted on public forums or sites against an anonymous entity

The complaint is mobile text spam or smishing related against an anonymous entity

The company or person contact no longer exists

International boundaries

TINKER FEDRAL CREDIT UNION ISSUED ME A VISA DEBIT CARD AFTER I WAS EMBEZZLED BY A MAN THAT STOLE MY INFORMATION FROM MY LAPTOP. AFTER GOT THE VISA ATM CARD INFORMATION. HE STARTED CHARGING ITEMS IN MY ATM VISA CARD. I FOUND ABOUT IT ON A FRIDAY THAT WAS PAST 6:00 PM. I ATTEMPTED TO CALL TINKER FED C U AND ALL I GOT WAS THE AUTOMATED SYSTEM BECAUSE NO EMPOYEES WERE PRESENT. THE AUTOMATIVE SYSTEM DID NOT HAVE AN OPTION THAT I WOULD HELP ME TURN OFF MY VISA SO THAT HE COULD NOT CHARGE ANYNORE. SO I WENT TO THE OKC POLICE DEPARTMENT AND THEY SAID I WOULD HAVE TO WAIT UNTIL MONDAY AND TAKE TO TINKER. MEANWHILE, I WOULD LOOK AT MY ACCOUNT HE WAS STIIL CHARGING AND THERE WAS NO WAY TO STOP HIM. I TALKED TO LADY CHARLOTTE AND SHE ADVISED THAT THEY WOULD INESTIGATE IT. I KNEW IS NAME, WHERE HE LIVED AND SHE DID NOT EVEN ASK FOR IS NAME - BUT SHE ASSURED ME THAT THEY WOULD INVESTIGATE. BECAUSE IT WAS THE SECOND TIME I WAS EMBEZZLED TINKER DEMOTED MY ATM TO A VISA DEBIT IN WHICH I HAVE TO ADD MONEY TO THE CARD. TIME WENT ON AND I NEVER HEARD ANYTHING FROM TINKER. I WOULD CALL THE INETIGATIVE DEPARTMENT AND THEY HAD A CANNED ANSWER FOR ME. THEY WOULD SAY "WE ARE INVESTIGATING IT". THEY FINALLY GAVE ME BACK MY MONEY AND ABOUT A MONTH AGO I TALKED TO A LADY THAT WORKED AT TFCU. SHE TOLD ME IN CONVIDENCE THAT THEY NEVER INVESTIGATED IT. THE REASON THEY DID NOT WAS BECAUSE - THE AMOUNT WAS TOO LOW. SO THE INESTIGATIVE AND MS CHARLOTTE WAS COMPLETLY LYING TO ME THE WHOLE TIME. HE GOT AWAY WITH ABOUT $1500.00. THEY SAID IT WAS THERE POLICY TO CHANGE THE ATM CARD TO A PREPAID CARD. IT SEEMS THAT I WAS THE ONE THAT WAS PUNISED AND THEY TREATED ME LIKE I WAS THE ONE THAT DID THE CHARGES. I HAVE BEEN BANKING WITH TFCU SINCE 4-1977, AND MOST OF THE TIME I DID MY BANKING IN EDMOND AT DANFORTH AND SANTA FE. THEY WERE ALWAYS COURTEOUS AND HELPED ME SINCE THEY OPENED, BUT THEY WERE NOT A PART OF THE INVESTIGATION-WHICH IS A SEPARATE DEPT. PEOPLE THAT EMBEZZLE KNOW THIS AND IF THEY GET A CHANCE TO GET A CREDIT CARD NUMBER - THEY WILL USE IT UNTIL THE OWNER OF THE CARD REALIZES HE IS GETTING RIPPED OFF.

IN ADDITION, I LOST MY VISA DEBIT CARD AND BECUSE OF MY DIVORCE - I DID NOT HAVE ACCESS TO CHECK MY VISA DEIBIT. I DID TALK TO A LADY AND SHE AVSISED THAT I WAS CHARGED FOR MAGAZINES SO OCTOBER OF 2011. I HAVE NOT ADDED IT BUT THERE 4 OR 5 CHARGES MADE EVERY MONTH UNTIL I CLOSE THE ACCOUNT. I TALK TO A LADY AT TFCU AND SHE THAT THEY COULD ONLY GO 90 DAYS, SO IN ESSENCE THERE WILL BE SEVERAL MONTHS THAT I WILL NOT PAY ME BACK ON. SHE HAD THE AGREEMNT PAPER THAT ADISED ABOUT THE CARD AND I ASKED HER TO SHOW ME AYTHING ABOUT THE 90 DAY CUT OFF. SHE COULD NOT. SO NOT ONLY WAS I RIPPED OFF BY A MAN BUT I AM BEING RIPPED BY TFCU. I HAVE FOUND THAT TO NOT USE YOUR CREDIT OR ATM AT PUBLIC RESTAURANTS, WAL MARTS OR ANY PLACE THAT THE CASHIER CAN TAKE AND SAY I WILL BE RIGT BACK. WHAT THEY ARE DOING IS MAKING A COPY OF YOUR CARD. SO THEY GET ON THE INTERNET AND CHARGED UNTIL IT STOPS AND HAS THE PRODUCTS SENT TO ANOTHER ADDRESS TO HIDE. I AM SUBMITTED THIS FOR PUBLIC KNOWLEDGE. I HAVE NO IDEA WHAT WILL HAPPEN NOW BECAUSE THIS IS THE FIRST TIME I HAVE UTILIZED THIS SITE. BUT I AM WILLING TO GO PUBLIC OR IF SOMEONE E-MAILS. I AM WILLING TO TO TO TELL THE TRUTH OF THE ABOVE.

Do You Have a Complaint?

Submit a Complaint

Comments

There are no comments posted. Be the first to comment on this complaint

Do You Have a Complaint?

Add a complaint and spread the word. High volume complaints have a better chance to get their money back. Submit a report and join forces with others like you!

Submit a Complaint Now

Business Profile Summary

  • Tinker Federal Cedit Union logo

Company Statistics

  • Complaint Against Tinker Federal Cedit Union
  • Complaints Filed: 1
  • Reported Damages: $1,000.00
Visit Complete Company Profile

What is SBID?

SBID is a unique id code that identifies the user's computer and location. SBID is used to prevent fraudulent postings and help our community find users who create duplicate user accounts.