Ist-Mark Group , Malaysia
Complaint 213496 Details

  • Date Occurred: 01/09/2013
  • Reported Damages: $1,605.00
  • Location: LOT 12A , JALAN RAJA LAUT , 50350 KUALA LUMPUT,MALAYSIA

The complaint is against an online dating profile

The complaint is a listing fraud posted on public forums or sites against an anonymous entity

The complaint is mobile text spam or smishing related against an anonymous entity

The company or person contact no longer exists

International boundaries

I GOT THIS E-MAIL FROM THIS BANK GROUP SAYING THAT I COULD GET A LOAN FOR 2O,OOO.OO DOLLARS .ALL I HAD TO SEND WAS 355.00 DOLLARS FOR PROCESSING FEES AND LEGAL FEES . IF I CALL OFF THIS LOAN THAT THIS FEE WILL BE REFUNDED SO EVERY THING WENT AS PLANNED SO I THOUGHT THE MONEY WOULD BE IN MY ACCOUNT THE NEXT DAY NO. I GOT THE NEXT E-MAIL STATING I HAD TO PAY VAT TAX 0F 1250.00 DOLLARS AND ALL I HAD TO PAY WAS HALF 625.00 AND WHEN THE TRANSFER WAS COMPLETE I COULD SEND THE OTHER HALF . I E-MAILED THEM TO GET MY MONEY BACK BUT NO SO I SENT 625.00 AND WAITED FOR THE TRANSFER NO TRANSFER STILL I GET ANOTHER E-MAIL SAYING I HAD SEND THE OTHER 625.00. I E-MAILED THEM BACK SAYING I WANTED MY MONEY BACK THEY SAID IF I SENT 625.00 THE TRANSFER WOULD BE IN MY ACCOUNT . WELL I WAS TRYING TO BELIEVE THEM SO I CALLED THE BANK AND NO MONEY SO I GET THIS E-MAIL FROM THE BANK OVER THERE SAYING I HAD TO PAY 1355.00 SAYING I HAD TO PAY THEM FOR CLEARANCE CERTIFICATES FOR ANTI MONEY LAUNDERING . I DECIDED THAT WAS IT I AM DONE SEND ME MY MONEY BACK STOP THE LOAN PROCESS THESE PEOPLE DON'T TELL YOU ABOUT ALL THE EXTRA FEES . SO I SENT E-MAILS TO ERIC POWELL ABOUT THIS MATTER THREATING HIM WITH THE FBI AND A LAWYER AND BY THE WAY I DID FILE A REPORT ON THIS COMPANY WITH THE FBI ALL I WANT IS THE MONEY I SENT THEM THUS FAR WHICH IS 1605.00

  • Seeking Resolution: I'm Looking for a Refund
  • Refund Amount: $ 1,605.00

Do You Have a Complaint?

Submit a Complaint

Comments

There are no comments posted. Be the first to comment on this complaint

Do You Have a Complaint?

Add a complaint and spread the word. High volume complaints have a better chance to get their money back. Submit a report and join forces with others like you!

Submit a Complaint Now

Business Profile Summary

  • Ist-MK Group, Malaysia logo

Company Statistics

  • Complaint Against Ist-MK Group, Malaysia
  • Complaints Filed: 3
  • Reported Damages: $5,605.00
Visit Complete Company Profile

What is SBID?

SBID is a unique id code that identifies the user's computer and location. SBID is used to prevent fraudulent postings and help our community find users who create duplicate user accounts.