HCGExtreme.com
Complaint 105725 Details

  • Date Occurred: 04/04/2014
  • Reported Damages: $499.95

The complaint is against an online dating profile

The complaint is a listing fraud posted on public forums or sites against an anonymous entity

The complaint is mobile text spam or smishing related against an anonymous entity

The company or person contact no longer exists

International boundaries

ON AUGUST 6,2011 I PURCHASED THIS PRODUCT VIA E-MAIL. I RECEIVED THE FIRST OF TWO BOTTLES ABOUT TWO WEEKS LATER. I RECEIVED A SECOND BOTTLE ABOUT TWO MONTHS LATER AND WAS BILL ACCORDINGLY. I CALLED TO CANCEL THE STANDING ORDER AND RECEIVED ONLY A RECORDING AND LEFT A VOICE MAIL. ABOUT A WEEK LATER I RECEIVED A PHONE CALL FROM A FEMALE FROM HCGXTREME. I EXPLAINED TO HER THAT I WANTED TO CANCEL MY STANDING ORDER AS PER AGREEMENT. SHE ADVISED ME THAT I NEEDED TO CALL AGAIN AND REQUEST A SUPERVISOR. I CALLED BACK AND COULD ONLY REACH AN ANSWERING MACHINE. I LEFT SEVERAL VOICE MESSAGES REPEATING THAT I WANTED TO CANCEL MY FUTURE ORDERS.
SINCE THEN I HAVE NOT RECEIVED ANY PRODUCT BUT HAVE BEEN CHARGED FOR THE PRODUCT EACH MONTH SINCE THEN. I ACTUALLY ONLY FOUND OUT ABOUT THE CHARGES BY ACCIDENT. MY OWN FAULT. I DID NOT CHECK MY BANK STATEMENTS CLOSE ENOUGH. THIS MONTH I FOUND A CHARGE THAT I DID NOT RECOGNIZE. I FOUND A CHARGE FOR $99.90 FROM A NEW COMPANY THAT I DID NOT AUTHORIZE BUT RECOGNIZED THE AMOUNT. I THEN BACK TRACKED MONTH BY MONTH ALL OF MY BANK CHARGES AND FOUND THE SAME AMOUNT CHARGED EACH MONTH FROM HCG XTREME FOR $99.99, OR DROPSMAXBOOST FOR $99.90

THIS MONTH THE CHARGE IS CALLED ELITE BEAUTY FOR $99.90. IT WAS THIS LAST UNKNOWN CHARGE THAT SENT UP FLAGS TO MY ATTENTION. I CHECKED WITH MY BANK THIS MORNING TO VERIFY MY SUSPICIONS AND THE LAST CHARGE WAS FROM AN UNAUTHORIZED PURCHASE. CHARGES SINCE LAST YEAR WERE ACTUALLY AUTHORIZED EVEN AFTER I CANCELED OR THOUGHT I HAD SUCCEEDED IN CANCELING MY ORDER. I FINALLY CANCELED MY DEBIT/CREDIT CARD TODAY TO STOP FURTHER UNAUTHORIZED DEBITS FROM MY BANK ACCOUNT.

Do You Have a Complaint?

Submit a Complaint

Comments

There are no comments posted. Be the first to comment on this complaint

Do You Have a Complaint?

Add a complaint and spread the word. High volume complaints have a better chance to get their money back. Submit a report and join forces with others like you!

Submit a Complaint Now

Business Profile Summary

  • HCGExtreme.com logo

Company Statistics

  • Complaint Against HCGExtreme.com
  • Complaints Filed: 74
  • Reported Damages: $8,282.70
Visit Complete Company Profile

What is SBID?

SBID is a unique id code that identifies the user's computer and location. SBID is used to prevent fraudulent postings and help our community find users who create duplicate user accounts.